Esemény

Közelgő események

A Pregel a kiállítások kapcsán egész évben járja a világot annak érdekében, hogy Ön minden szükséges információt megkapjon a minőségi kézműves cukrászati alapanyag kínálatáról. Ezeken a rendezvényeken, nem csak arra van lehetősége, hogy megkóstolja alapanyagainkból készített termékeinket, hanem élvezheti annak teljes élményét, látványát, illatát.
Továbbá megismerheti a vállalkozását támogató és innovatív technikáinkat, melyeket közvetlenül a Nemzetközi Oktatási Központ szakképzett cukrászaitól és elkötelezett értékesítési képviselőinktől sajátíthat el.
Csatlakozzon hozzánk a szakmai rendezvényeken, tréningeken, bemutatókon, workshopokon vagy világszerte elismert cukrászok által tartott szemináriumokon. További információkért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi eseményeken:

 • Categories
 • 2020 január 18-22

  9.30 - 18.00
  Pavilon C5

  Látogassa meg a PreGel-t a SIGEP kiállításon Olaszországban, a világ legnagyobb fagylalt bemutatóján!

  4-6. February 2020

  HALL G CSARNOK C105

  Hungexpo Budapest

  A Sirha Budapest 2020 egy rangos kelet és közép európai kiállítás a kiskereskedelmi szektorban, ahol nagy figyelmet szentelnek a HoReCa-nak. Önt is várjuk február 4-től 6-ig a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilon C105-ös standjánál, ahol megismerkedhet az idei év fagylalt, sütemény és ital újdonságaival.

  Február 4-6. PreGel Stand G CSARNOK C105

  HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ