SZABÁLYZAT – EU 2016/679 sz. GDPR 13. és 14. cikkei

A PREGEL RT., a Személyes Adatok önálló Adatkezelési Vezetője minőségében tájékoztatja az érintett személyt arról, hogy:

az olyan bekért személyazonosító jellegű adatok (általános adatok), amelyek beírása és tárolása a jelen webhelyen történt meg, ezen a weboldalon szerepelnek az alábbi célokhoz:

  • az értékelés irányítása egy jövőbeni együttműködési kapcsolat kiépítéséhez (partnership), Ügynök szerepében;
  • az értékelés irányítása egy jövőbeni értékesítési kapcsolat kiépítéséhez Ügyfél szerepében;
  • az értékelés irányítása egy jövőbeni szállítási kapcsolat kiépítéséhez Szállító szerepében;

ezeket az adatokat a felelős megbízott (a PREGEL RT. által a személyes adatok kezelésével megbízott) dolgozóink dolgozzák fel és elektronikusan archiválják a dedikált web szerveren, ezt követően kinyomtatják és papíron archiválják; ezek az adatok kizárólag az ismertetett célokat szolgáló adatkezelés tárgyát képezik; semmilyen más közzétételi és terjesztési terület nem engedélyezett.

A fentemlített adatkezelésekkel összefüggésben azok a jogok gyakorolhatók, amelyekről az EU 2016/679 sz. GDPR rendelet 15, 16, 17, 18 és 19 cikke szól (az adatkezeléshez való Hozzáférési, Módosítási, Törlési és Korlátozási jogok és Kézbesítési jog az adatkezelési Vezető részéről végrehajtott Módosítás/Törlés/Korlátozás esetén). A jogok gyakorlására vonatkozó kérelmeket a PREGEL RT. üzemi címére kell megküldeni.

A jelen honlap adatvédelmi szabályzatára vonatkozó, teljeskörű információinak megszerzéséhez lépjen be a disclamer privacy-re az “Adatvédelmi Szabályzat” főoldalon lévő linkről.

AZ ADATKEZELÉSHEZ VALÓ HOZZÁJÁRULÁS

A jelen szabályzat figyelmes elolvasását igazoló nyilatkozat tétele és a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás engedélyezése a jelen honlapon keresztül valósul meg a vonatkozó “Szabályzat és az adatkezeléshez való hozzájárulás” kocka kipipálása és a kipipálás elvégzését követően aktívvá váló elküldés gombra történő rákattintás útján.