Az Ön sikerének titka

A PreGel International Training Centers nem egy szimpla fagylalt iskola, sokkal inkább egy különleges oktatási hálózat számos kirendeltséggel. Lehetősége nyílik fagylalt és cukrász tanfolyamokra, nem csak a központban Reggio Emilia-ban, de Charlotte-ban, Melbourne-ben és számos oktatási intézményünkben világszerte.

PreGel ITC

A PreGel ITC-knek több oktatási tananyag bázishoz van hozzáférésük, melyek sokéves tapasztalaton alapulnak. Professzionális módszereket és jól bevált, megbízható tudást adunk tovább a kurzus résztvevőinek, mely a saját vállalkozásuk javára válik.

Az előadás teória és intenzív gyakorlati képzés kombinációja, a state-of-the-art technológiára alapul és közvetlen kapcsolatot hoz létre az oktató és hallgató között, mely lehetővé teszi a személyre szabott tanulást.

A cég évtizedes tapasztalatának köszönhetően, a PreGel ITC több különböző, professzionális és kezdő igényeket kielégítő képzést alakított ki. A tanfolyamok célja, a szükséges tudás és gyakorlat átadása, mely lehetővé teszi kiváló minőségű fagylaltok és cukrász termékek kifinomult elkészítését.

Ezenfelül az üzleti célok, értékesítési lehetőségek, tervezés és az üzletvezetés is középpontban áll.

A PreGel mély nemzetközi és kapilláris jelenlétének köszönhetően az International Training Centers korszerű szolgáltatást, új koncepciókat és avantgárd megoldásokat nyújt a piaci tendenciáknak megfelelően.

A Nemzetközi Oktatási Központtal kapcsolatos további információért lépjen velünk kapcsolatba:

H – 1043 Budapest, Csányi László street 34

Tel: +36 1 612 1348